Austriaket Elisabeth dhe Edith pozojnë për piktorin shqiptar Gazmend Freitag

Gazmend Freitag, Elisabeth, Edith, Strandgut Linz, 10.08.2017

Piktori shqiptar që jeton e vepron në Linz të Austrisë po bën emër gjithnjë e më shumë në analet e artit austriak dhe evropian. Ai njihet për peisazhe të bukura e artistike por fahu i tij janë edhe portretet dhe pikturat e femrave nudo.
Para “penës” së piktorit Freitag janë “zhveshur” mjaft fotomodele të njohura austriake e evropiane.
Një dëshirë të tillë për pikturim nudo kanë shprehur edhe këto dy austriake te bukura Elisabeth dhe Edith të cilat se shpejti do të portretizohen me brushën e artë të piktorit Gazmend Freitag, shkruan Botapress.Kommentare