Portreti i gazetares Anita Likmeta nga artisti Gazmend Freitag

Anita Likmeta by Gazmend Freitag, 2017


Ai është artist e ajo gazetare. I ka bashkuar lapsi, pena.
Gazetarja shqiptare Anita Likmeta me prejardhje nga Durrësi por që jeton në Milano të Italisë ka zhvilluar një intervistë me artistin e madh shqiptar që jeton në Austri, piktorin Gazmend Freitag.
Gazetarja Likmeta ka botuar një shkrim interesant për piktorin shqiptar Gazmend Freitag ndërkaq artisti ia ka kthye shpërblimin asaj duke ia bërë një portret artistik të gazetares Likmeta.
Piktori Freitag thotë se Anita është femra më e bukur shqiptare si prominente, mbas princeshes Fevzia e cila ka qenë femra me e bukur në botë. Anita është një shembull suksesi e cila bart një imazh pozitiv dhe shembullor për popullin tonë në botë, është shprehur artisti Gazmend Freitag për Botapress.
Për bukurinë e Anitës dhe për artin e Gazmendit shihni fotot në vazhdim:
Gazmend Freitag, 2017

Anita Likmeta by Gazmend Freitag, 2017

Anita Likmeta