Gazmend Freitag – një legjendë e artit pamor..!

Gazmend Freitag – një legjendë e artit pamor..!: Natyra e lind dikë të talentuar. Talenti është dhunti e natyrës. Nuk ka “gjë” më të bukur se talenti. Kjo është dhunti e rrallë dhe e këndshme e njeriut. Andaj, kësaj here, analistët, kritikët, portalet në gjuhën shqipe

Kommentare