ARTISTI GAZMEND FREITAG FESTON 28 NËNTORIN

Gazmend Freitag, 2016. PHOTO: ELFRIEDE ÖSTERLE

Artisti Gazmend Freitag feston 28 nëntorin: Me rastin e kësaj feste, shqiptarët anë e kënd botës po tregojnë shenja patriotizmi dhe adrenalinë që tregojnë se janë krenarë që janë shqiptarë, e një prej tyre edhe artisti Gazmend Freitag.

Kommentare