GAZMEND FREITAG PIKTORI I NJOHUR - URON 7 VJETORIN AGJENCISË "ZHURNAL"

Gazmend Freitag, Piktor, Linz, 2016. PHOTO: ELFRIEDE ÖSTERLE


Gazmend Freitag piktori i njohur - uron 7 vjetorin agjencisë: Portalit Zhurnal, është një ndër me aktivat në qeshtjen e informimit të shpejtë, të drejtë dhe gjërsisht për opinionin shqiptar.Stafit te Zhurnal, iu uroj jetë të gjatë dhe ju falenderohem përzemërsisht për punën me shumë vlerë që bëni!

ZHURNAL.MKhttp://www.zhurnal.mk/content/?id=169520448

Kommentare