HAVZI NELA BY GAZMEND FREITAG

Havzi Nela by Gazmend Freitag, 2016

I EKZEKUTUARI NGA REGJIMI KOMUNIST HAVZI NELA NË PORTRETIN E PIKTORIT GAZMEND FREITAG

Piktori i njohur Gazmend Freitag ka marrë shkas nga persekutimi makabër që regjimi komunist shqiptar i ka bërë mësuesit Havzi Nela të cilin e ka ndarë nga nxënësit dhe e ka ekzekutuar pak kohë para se të shembej regjimi komunist në Shqipëri,  dhe i ka bërë disa portrete këtij martiri të demokracisë shqiptare. (Botapress.info)

Havzi Nela by Gazmend Freitag, 2ß16


Kommentare