GAZMEND FREITAG: KRONOLOGJI

Gazmend Freitag, Linz, 2016. PHOTO: ELFRIEDE ÖSTERLE


K R O N O L O G J I

1968   Lindur më 25. Maj në Pataqani i Poshtëm, Republika e Kosovës
1986   Gjimnazin në Prizren për teknik i punëve administrative
1988   Studiume në fakultetin juridik në Prishtinë, 2 Semestra
1990    Kalim në Gjermani, Baden-Württenberg
1991    Martesë me Kristin Freitag
1993    Lindja e vajzës  Majlinda
1996    Lindja e vajzës  Mirjeta
1997    Lindja e vajzës  Miranda
2000    Ndarje nga Kristin
2003    Qëndrim në Kosovë dhe Shqipëri 
2004    Kalim në Austri, Austria e epërme
2011    Njihet me Nadege Picq
2012    Pjesmarrës në  Anthologjinë "Illyricum" shqip
2013    Pjesmarrës në  Anthologjinë "Illyricum" gjermanisht
2013    Antarsim në ::kunstprojekte:: në Vjenë
2013    Studime Nudo në Universitetin e Arteve në Linz te profesoresha Annelies Oberdanner
2014    Ndarje nga Nadege
2015    Workshops vizatimi në KAMA Linz
2015    Ilustrator për shtëpinë botuese Axiomy në Königstein, Gjermani


Kommentare