GAZMEND FREITAG: PIKTURA NE KOPERTINE E LIBRIT "ROMANCA DASHURIE" NGA SADIJE ALITI

Dhurate nga poetesha Sadije Akiti

Sote morra leter nga Besim Xhelili, Autor, dhurate librin e posabotuar "Romanca dashurie" nga poetesha Sadije Aliti. Ndjehem i lumtur qe ajo ka zgjedhur pikturen time ne kopertine. 

Libri permban poezite ne tri gjuhet, shqipe, gjermane dhe franqeze. Eshte nje botim nga "albas" dhe permban Isbn: 978-608-23701-8-7

Faleminderit perzemersisht dhe urime e suksese tjera ne krijimtarin letrare poetes zonja Sadije Aliti. Nje dhurate solide qe me gezon dhe pasuron biblioteken time te vogel. 
Gazmend Freitag, Artist

Piktura e kopertines nga Gazmend Freitag


Kommentare